Bejelentkezés

A várakozási idő kb 2 hónap.

 Ennyivel előre be vannak foglalva az időpontok.
Van lehetőség várólistára való feliratkozásra, ami azt jelenti hogyha lemondja valaki, tudlak értesíteni ha igényt tartasz rá, így előbb jut Rád a sor.

 

BEJELENTKEZÉSI TUDNIVALÓK 

Először is kérlek vizsgáld át a sminktetoválni tervezett bőrfelszínt hogy van-e rajta elváltozás (pl. anyajegy, szemölcs, herpesz stb.)

Ha már van más által készített sminktetoválásod,kérlek minden esetben küldj róla természetes fénynél készített jó minőségű fotót szemből és oldalról is!

Bejelentkezni üzenetben, vagy személyesen(időpontkártya) tudsz, mindkettőnél írásban rögzített időpontot egyeztetünk, amit így bármikor vissza tudsz nézni Te is, kiküszöbölve ezzel a korábban telefonon félreértett, elfelejtett időpontokat.

Bejelentkezéskor szükségem van a teljes nevedre és telefonszámodra.A megbeszélt időpont előtt emlékeztetlek valamelyik elérhetőségeden, melyre 24 órán belül visszajelzést várok.Amennyiben ez nem történik meg, az időpontot automatikusan törölnöm kell.

A sminktetoválások ára tartalmazza a korrekciót.Ezt az egyszeri korrekciós alkalmat 3 hónapon belül mindenkinek biztosítom.Ha a megbeszélt korrekciós időpontban nem jelenik meg a vendég, és nem szól, vagyis önhibámon kívül nem készül el a korrekció, úgy nem tudok garanciát vállalni arra hogy biztosítani tudom az újabb korrekciós Időpontot 2 hónapon belül, így a tetoválás élettartamáért sem tudok garanciát vállalni, hisz két alkalom szükséges ahhoz hogy a tetoválás teljesen elkészüljön.

Kérlek hogy időpontotok előtt minimum 24 órával jelezzétek ha nem tudok jönni, egyeztetünk másik időpontot, én pedig még fel tudom ajánlani másnak a lemondott időpontot.

24 órán belül lemondott új sminktetoválás esetében, a következő időpontkor felszámításra kerül a szolgáltatás 25%-a! 

Korrekciós időpont 24 órán belüli lemondása vagy a megbeszélt időponton való nem megjelenés esetén a következő korrekciót csak 8000 Ft-os díj ellenében tudom elkészíteni.


Megértéseteket köszönöm! 

Bejelentkezhetsz:


- Facebookon keresztül

-Instagramon
- személyesen


Várlak szeretettel!


Elérhetőség


Holczinger Petra sminktetoválás 

8400, Ajka, Szabadság tér 15.

Facebook:

www.facebook.hu/hpsminktetovalasajka

Instagram:

 www.instagram.com/holczingerpetra_sminktetovalas


Ha sminktetoválás előtt állsz,ezt mindenképp olvasd el:

Teendők sminktetoválás előtt

Az időpontod napján az alkoholt és a magas koffeintartalmú italokat kerüld kérlek, mert vérzékenységet okoznak!

Az időpontod előtti napokban kerüld a szoláriumot, napot, figyelj az UV védelemre! Leégett bőrön nem végezhető tetoválás!

Menstruáció alatt érzékenyebbek, vérzékenyebbek a nők, így érdemes kiszámolni hogy a sminktetoválás a ciklus melyik napjára esik.

Szemöldök tetoválás esetén tartós szemöldök festést csináltatni 2 héttel időpont előtt lehet.

Szemöldököt szedni az időpontod előtt nem kell!

Ha műszempillát viselsz és szemhéj tetoválás előtt állsz, az időpont előtt 3-4 nappal le kell oldatni őket!

Szemhéj tetoválás esetén a kontaktlencsét ki kell venni!

Ajak tetoválás előtti napokban érdemes fokozottan odafigyelni az ajakápolásra. Cserepes ajkakon a pigmentek bedolgozás a bőrbe nehéz. Vérzés is előfordulhat, ami befolyásolja a pigmentek beépülését.

Ha herpeszre hajlamos vagy, érdemes Telviran(800mg) gyógyszert szedni már 3 nappal az időpont előtt, az időpont napján és után is. (A Telviran vényköteles!)

Köszönöm ha betartod ezeket,

hisz a Te érdeked is!