Kíváncsi vagy hogy mi fog történni veled nálam?!:)

Ki ismer magára?!

Teljesen érthető hogy sokan izgulva léptek be a szalon ajtaján, ám meg kell hogy nyugtassak mindenkit hogy aggodalomra semmi ok!☺️


Nyilván természetes dolog az izgalom hisz mégis csak egy ideig maradandó alkotás kerül a pofitokra és nem tudjátok elképzelni milyen forma lesz,milyen színű lesz,hogy fog állni.


Mindent megbeszélünk,megtervezünk a sminktetoválás előtt,így látjátok mire számíthattok végeredményként.


A berajzolás,formatervezés során mindig figyelembe veszem a vendég elképzeléseit.Néha van hogy ez hosszadalmasabb folyamat mint maga a tetoválás,hisz előfordul hogy a vendég megszokta a 10-20 éve magának rajzolt szemöldök/szemhéj/ajak formát és szokatlannak,furcsának találja az általam tervezett formát.

 Ilyenkor mindig el szoktam mondani és mutogatni hogy szerintem miért és mivel előnyösebb az általam tervezett forma és szakmailag mi lehetett a probléma a tervezés előttivel. Általában pár perc tükörben való szemlélődés után már egészen megbarátkoznak vele.


Mindig arra törekszem hogy az új forma a vendég arcformájához,bőrtípusához és bőrtónusához maximálisan passzoljon.


A szín kiválasztása során el szoktam mondani hogy közvetlen tetoválás után sokkal erősebbnek és intenzívebbnek fog látszani,hisz a pigmentek ilyenkor a bőr felületén vannak és később,a gyógyulás során válnak halványabbá ahogy bőr alá kerülnek.🎨
A frissen tetovált állapothoz képest kb 30%-ot "veszt" az intenzitásából.


Korrekciókor pedig tudunk rajt változtatni mind formában,mind színben,illetve akkor kerül rá mégegy réteg pigment hogy egyenletesebb és tartósabb legyen. Így a bizonytalanabb vendégeknek első alkalomkor inkább világosabbat esetleg vékonyabbat és rövidebbet tervezek hisz kevesebből mindig könnyebb többet csinálni mint fordítva!😌


Sokan aggódtok a "fájdalom" miatt.
Nyilván mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de meg kell hogy nyugtassak mindenkit,a fájdalomtól ez messze van.
Legrosszabb esetben kellemetlenségnek titulálnám. 

Nagyon jó az érzéstelenítő és a gép is,így 100/98 ember el tudna aludni vagy el is alszik közben.😅Illetve sokan meg is kérdezik hogy: "Most akkor már csinálod?
Egy-két eset tényleg van akik érzékenyebben reagálnak,ezt befolyásolja a menstruáció,fáradtság,rossz lelkiállapot,de még az időjárás is. 

Így fontos hogy az időpontra ha lehet kipihenten érkezzetek és ha lehet mentruációs ciklusotokat is vegyétek figyelembe időpont foglaláskor.


Csakis akkor állok neki a tetoválásnak ha a vendég és én is elégedettek vagyunk mind a formával,mind a színnel. 
Mindig szoktam mondani hogy nyugodtan szóljatok ha úgy érzitek valamit tuti nem tudtok megszokni a tervezett formában, hisz annak semmi értelme nem lenne ha tetovalás után az ember mindig bosszankodik hogy "miért nem ilyen vagy miért nem olyan"?!


Ezért szoktam figyelembe venni a kéréseiteket és elképzeléseiteket,hogy elégedetten távozzatok.
(Persze ennek is van egy határa,mert azért vannak elég elképesztő elképzelések is néha,ami átlépi nálam azt a határt hogy ilyen munkát nem adok ki a kezeim közül...hisz nekem Ti vagytok az élő reklámok.)
Egy-két esetet leszámítva mindig sikerült közös nevezőre jutni,a vendég is engedett az elképzeléseiből és belátta hogy máshogy előnyösebb,és én is engedtem az általam elképzelt tervből megismerve közben a vendég stílusát és vágyait. Ilyen szuper kompromisszumok után sikerül mindkettőnk számára a lehető legjobbat kihozni az adott területből. 


▪️Tehát a lényeg hogy ne izguljatok annyira, a sminktetoválást hosszas tervezés és megbeszélés előzi meg!▪️


Köszönöm a bizalmat mindenkinek!💞
Teendők sminktetoválás előtt

Az időpontod napján az alkoholt és a magas koffeintartalmú italokat kerüld kérlek, mert vérzékenységet okoznak!

Az időpontod előtti napokban kerüld a szoláriumot, napot, figyelj az UV védelemre! Leégett bőrön nem végezhető tetoválás!

Menstruáció alatt érzékenyebbek, vérzékenyebbek a nők, így érdemes kiszámolni hogy a sminktetoválás a ciklus melyik napjára esik.

Szemöldök tetoválás esetén tartós szemöldök festést csináltatni 2 héttel időpont előtt lehet.

Szemöldököt szedni az időpontod előtt nem kell!

Ha műszempillát viselsz és szemhéj tetoválás előtt állsz, az időpont előtt 3-4 nappal le kell oldatni őket!

Szemhéj tetoválás esetén a kontaktlencsét ki kell venni!

Ajak tetoválás előtti napokban érdemes fokozottan odafigyelni az ajakápolásra. Cserepes ajkakon a pigmentek bedolgozás a bőrbe nehéz. Vérzés is előfordulhat, ami befolyásolja a pigmentek beépülését.

Ha herpeszre hajlamos vagy, érdemes Telviran(800mg) gyógyszert szedni már 3 nappal az időpont előtt, az időpont napján és után is. (A Telviran vényköteles!)

Köszönöm ha betartod ezeket,

hisz a Te érdeked is!