SMINKTETOVÁLÁS FRISSÍTÉS

 Miért van szükség frissítésre?!

Mint ahogy semmi sem örök, a sminktetoválás sem az. Az emberi bőr,amíg csak élünk kopik. Az alsóbb sejtsorok mindig tolódnak felfelé, a bőr felszíne pedig folyamatosan kopik. Ezért is halványulnak a sminktetoválások.

A sminktetoválások nem kerülnek olyan mélyre mint a test tetoválások, így ha nincs frissítve, idővel teljesen eltűnik. (A test tetoválók általi "végleges" tetoválások is fakulnak,elszíneződnek,viszont el nem tűnnek a bőrből.)

Végleges sminktetoválás azért nem lenne jó,mert sajnos az arcunk sem marad a helyén.

Az életkorunk előrehaladtával és a gravitáció miatt megereszkedik a bőrünk,minden lejjebb csúszik,beleértve a tetoválást is.Ezért pont jó hogy az elhalványult sminktetoválásokat időnként lehet egy kicsit az arc aktuális állapotához korrigálni.

A sminktetoválások élettartama függ a bőrtípustól, életkortól, a vendég szokásaitól, környezeti hatásoktól(pl. UV sugárzás), a bevitt pigment minőségétől,mennyiségétől,színétől(sötét vagy világos).

A szálazásos szemöldök tetoválásokat kell a leggyakrabban frissíteni, hisz itt kevés pigmentet szabad csak bevinni a realisztikus hatás elérése érdekében, ezért ez kopik leghamarabb.

Az ajak-és szemhéj tetoválásokat ritkábban kell frissíteni,mivel sokkal több festék kerül a bőrbe és ezeknek a pigmenteknek általában erősebb a színük.

Akiknek gyorsabban kopik a bőre,így a sminktetoválás is:

- a zsíros és vízhiányos bőrtípusúak bőre(szeborea)

-a fiatal korosztály bőre gyorsabban cserélődik mint az érettebb korosztályé

- az UV sugárzásnak gyakrabban kitett bőrűek (nap,szolárium)

-pajzsmirigy betegségben szenvedők bőre

Az átlag alapján a szemöldök tetoválásokat 1-1,5 éven belül,a szemhéj-és ajak tetoválásokat 1,5-3 évente szükséges frissíteni ahhoz hogy folyamatosan szép legyen.

1 éven belül 60% kedvezmény, 2 éven belül 30 %, 3 éven belül 20%kedvezmény jár minden általam készített munkára!

A frissítési kedvezményeket az első alkalomtól(nem a korrekciótól) számoljuk. 

Tipp: a tervezett időpont előtt ugyanúgy 2,5-3 hónappal érdemes időpontot kérni hogy biztosan beleférjetek a kedvezményes időszakba!