SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS


Technikák


Soft powder


Satírozás, de mégsem túl karakteres. Természetes, de mégis tartósabb mint a szálazott szemöldök.
A sminkelésben már évek óta hódít ez a stílus és most végre tartósan is viselhető.
Gyönyörű ívű, enyhén hangsúlyos szemöldök, melynél a szemöldök első része világosabb és kevésbé hangsúlyos, ezáltal nem kelt szigorú hatást.
Finom színátmenettel készül, gyógyulás után púderes hatást kelt. 
Nagyon népszerű azok körében, akik természetes hatású, de tartósabb megoldásra vágynak a szemöldök tetoválásban.

Akkor ajánlom,ha:

- sminkelt vagy karakteresebb hatású szemöldökre vágysz

- nagyon ritkás vagy hiányzik a vége

- évek óta ceruzával rajzolod reggelente

- régi satíros szemöldöködet szeretnéd szebbé alakítani

- már próbáltad a szálazott szemöldököt, de kevésnek érzed

- ha szereted mikor a kozmetikus befesti a szemöldöködet és a festék megfogja a bőrödet (hasonló hatású)


Microblading

A microblading technika egy féltartós sminktetoválási forma.

Igaz, ősidők óta alkalmazzák a pengével - mikrotűkkel - készített manuális tetoválást, de napjainkban újraértelmezést kapott.

Keletről származik ez a kezelési metódus, ami miatt japán, vagy késes eljárásnak is hívják. A végeredmény olyannyira természetes, hogy szabad szemmel nehezen tudjuk megkülönböztetni a vékony, mikrotűkkel a bőrbe tetovált vagy "karcolt" szálakat a saját szálainktól.

Természetessége abban rejlik, hogy különböző szálrendezési forma áll rendelkezésre, amit a vendég szemöldökének egyedi szálirányához lehet igazítani, kiegészíteni, dúsítani. Ezen kívül a pigmentek rendkívül széles választéka segít, hogy a legtermészetesebb színhatást érjük el. Kézi technikával, manuálisan készül a formázás. Egyénileg változik, hogy a festékanyag mennyire tartósan épül be a bőrbe és milyen lesz a végső színe. Minél vékonyabbak a szálak, annál természetesebb hatású a tetoválás, szinte hiperrealisztikus.

A microblading technikánál az epidermiszbe, a hámréteg legalsó sejtsoráig - a bazális rétegig - juttatjuk be a pigmentet, ami magyarázatot ad a kevésbé tartós jellegére a többi tetoválási technikához képest. (Tartóssága 1 év) Az előnye, hogy évről évre mind formájában, mint színében változtathatunk a szemöldökünkön, attól függően, hogy éppen mit diktál az aktuális trend, illetve hogyan formálódott az ízlésünk.

Ezért ezt az eljárást kifejezetten azoknak a hölgyeknek ajánlom,akik ultra természetes hatást szeretnének elérni és ez idáig a tetoválást semmilyen formában nem fogadták el.

Hybrid

A Soft Powder egy fajtája a HYBRID SOFT POWDER, ahol két technikát alkalmazunk egy tetováláson belül.

A szemöldök elejére, vagy a szőr mennyiségtől függően végig, nagyon vékony mikroszálakat pigmentálok, ezáltal még természetesebb az összhatás. 

Ha kicsit karakteresebbet szeretnénk, mert pl. a Vendégünk naponta sminkel, akkor színátmenettel a középső résztől végig púderezem.

Készülhet úgy is, hogy a felső része megmarad szálazva, alsó részét illetve a végét hangsúlyozzuk púderes satírral. 

A Hybrid  a szálazott technikánál picit karakteresebb, de sokkal lágyabb és finomabb, mint a soft powder.Miért jó a szemöldök tetoválás?! 


A szemöldök tetoválás jó választás a szemöldök ívének hangsúlyossá tételére, fazonjának korrigálására, illetve abban az esetben, ha a színével elégedetlen. 

A szemöldök egyéni kialakítására, illetve a bőr tónusához és az egyéniséghez illeszkedő színharmónia megalkotására többfajta technikai megoldás létezik. 

A szemöldököt általában soft powder vagy satír technikával készítem, mivel azoknak, akiknek gyér vagy formailag tökéletlen a szemöldökük, csak ez a megoldás jöhet szóba, Azoknak, akiknek szép dús a szemöldökük, csak az eleje vagy a vége rövidebb a kelleténél, esetleg köztes hiány van, szálazott technikával ki tudjuk korrigálni a hiányzó részt.

A szemöldök tetoválás nagyon sokféle lehet, a személyre szabott igény szerint. Lehet soft powder vagy satírozott abban az esetben, ha majdhogynem teljesen más ívet, formát vagy elhelyezkedést óhajtunk adni neki, mint ahol egyébként a szőr növekedése történik, illetve ha valamilyen okból nincs szőrzet.

Amikor csak dúsítani szeretnénk és esetleg a szemöldök végeket feljebb "csalni", arra alkalmas lehet a szálazott szemöldök, a microblading. És ha ennek még adunk egy világosabb satírozott alapot, azt nevezzük hybrid szemöldöknek, ami gyönyörű természetes hatást kelt és ezért különösen jól áll a világos hajú hölgyeknek.

A jól megválasztott szemöldök, igazi keretet kölcsönöz arcunknak, teljességgel képes megváltoztatni a szemünk állását és hihetetlen mértékben fiatalíthatja meg egész arcunkat.Tudnivalók,utóápolás szemöldöktetoválás esetén:


A szemöldök tetoválás előtt 2 nappal nem szabad kozmetikai kezelést, valamint tartós szemöldökfestést csináltatni és természetesen a tetoválás után sem 1,5 - 2 hétig.


A szemöldök tetoválása után nem szabad napozni, szoláriumozni, uszodába, strandra és szaunába menni szintén 1 hétig.

Szabad viszont arcot, hajat mosni, de lehetőleg gyors, célirányos zuhanyzással, hogy ne áztassuk fel a tetovált bőrfelületet és utána csak könnyed mozdulatokkal itassuk fel a vizet a területről.

Amit szigorúan tilos: kaparni, vakarni a tetovált vonalat, illetve a varr- darabkákat letépni.

Kell viszont egészen vékonyan napi 3-4 alkalommal vékonyan kenegetni a felületet az általam kapott utóápoló krémmel.


A szemöldök tetoválás esetében is fontos hogy az első alkalmat követően 6-8 hét múlva(legkésőbb 3 hónapon belül) korrekcióra van szükség.

Ezt az ár minden esetben tartalmazza.

Érdemes tudni, hogy a korrekció sokkal rövidebb ideig tart.