Holczinger Petra

Sminktetováló, kozmetikus, lézer specialista, szempilla-stylist,sminkes

Holczinger Petra kozmetikus vagyok.Azon boldog emberek közé tartozom, akik nagyon szeretik szakmájukat. Elmondhatom, hogy a szakmám egyben a hobbim is. Szeretem az állandó fejlődési lehetőségeket, a rengeteg kreativitást és az emberekkel való személyes kontaktusteremtést.

Fő motivációm: A vendégek maximális bizalmának elnyerése. Sminktetoválás során maradandót alkotok más arcán, ami nagy felelősség. A szépülni vágyó vendégek bizalmát ki kell érdemelni, én próbálok mindent megtenni azért hogy ez teljesüljön.

2011. őszén vágtam bele a kozmetikus szakma fortélyainak elsajátításába.
Az iskolát Budapesten,a mATIS Kozmetikus Iskolában végeztem.

Már kozmetikus tanuló koromban is az vonzott, hogyan tudom kiemelni a női szépséget, esetleg változtatni azon, ami nem elég előnyös az arcon. Sokat sminkeltem és örültem, amikor láttam a boldogságot a nők szemében.
Szerettem volna, ha szépségük tartós marad, és a harmónia, melyet a sminkeléssel elértem az arcon, akár több évig, minden reggel boldoggá tenné őket.

Mivel a kozmetikus szakmám már megvolt alapként(SMINKTETOVÁLNI HIVATALOSAN CSAKIS KIZÁRÓLAG KOZMETIKUSI VÉGZETTSÉGGEL LEHET!), és rajongtam a sminktetoválásért,minden vágyam volt hogy kitanulhassam.Ennek hatására 2014.őszén elvégeztem egy sminktetováló tanfolyamot. Teljesen magával ragadott ez a szakma,így ezt követően elkezdtem tudatosan a sminktetoválásra "specializálódni", több továbbképzésen vettem részt hogy a legújabb technikákat is elsajátíthassam. Egy álmom vált valóra azzal hogy több példaképemtől is tanulhattam.

 2015-ben elvégeztem egy professzionális lézeres tetoválás eltávolítás tanfolyamot, melyhez egyből gépet is vásároltam. A kezeléseket így egy Dermalight Q-kapcsolt ND:YAG lézer géppel végzem. 

Mivel sokszor kerestek meg elrontott sminktetoválások javításával, ami sajnos fedéssel sokszor nem korrigálható, így ez jóval könnyebbé teszi a munkám, és a vendégek számára is szuper lehetőség. 

A géppel "test tetoválások" is egyaránt eltávolíthatóak, így egyre többen kérték ennek kapcsán is a segítségem. 

Mára már a munkaidőm 100%-ában csak sminktetoválok és tetoválásokat távolítok el lézerrel.
A kozmetika,a szempilla-hosszabbítás és a sminkelés háttérbe szorult a sminktetoválás iránti nagy kereslet miatt. Egy ideig próbáltam mindennel lépést tartani ám mivel a szépségipar az egyik leggyorsabban fejlődő ágazat,így ez lehetetlenné vált. Ezért 2018-ban döntöttem, és abbahagytam a kozmetikázást,pillázást,sminkelést,átalakítottam az üzletet és onnantól csak a sminktetoválásra és a lézeres tetoválás eltávolításra koncentrálok.

Rájöttem hogy nem lehet ennyi fele szakadni, inkább koncentrálok egy dologra de abban a maximálisnál is jobban próbálok teljesíteni.

Munkáimról a Képgaléria menüpontban találsz képeket.
A sminktetoválások során kiváló minőségű, nemzetközileg elismert termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek.