SZEMHÉJ TETOVÁLÁS

Klasszikus kontúr

Élesen, precízen kirajzolt tusvonal, mely igazán igézővé teszi a tekintetedet. Magában foglalja a pillatő tetoválást is. Bármilyen vastagságban elkészíthető, attól függően, hogy csak egy szolid kontúrt vagy igazi cicás szemet szeretnél.

A képen egy vastagabb, "cicás" felső kontúr látható közvetlenül tetoválás után.


Shadow ("satírozott")

A szemhéj kontúr satírozott változata, olyan mintha a szemceruzád elsatíroztad volna egy picit. Azoknak, akiknek egy picit kisebb a szemük, vagy zártabb a szemhéjuk, nagyon előnyös megoldás, hiszen a satír nagyítja a szemet, és tágítja a tekintetet. Így számukra is elkészíthető egy előnyös sminktetoválás. Aki egy picit merészebb, annak akár színes változatban is elkészíthető. 


Smoky technika

A sminkelésben évek óta divat a füstös szemhéj.A kontúr mellett a külső szemzug finom árnyékolásával lehetővé válik a szemek nagyítása. A porozott hatású pigmentálás itt magasabbra ível mint a butterfly technika esetében.

Megfelelő választás azoknak akik szeretik a látványos, attraktív sminket, a szemüket előszeretettel hangsúlyozzák, és ezt tartósan is viselni szeretnék.

Csak nyitott tekintetű vendégeken alkalmazható, hiszen megereszkedett szemhéj esetén nem látszik a tetoválás.

Ma már a szemhéjtetoválások területén is hatalmas a kínálat. A régi klasszikus szemhéjkontúr tetoválások mellett teret hódítanak a satírozott, füstösebb hatású szemhéjsatírok, melyeket akár több színnel is el lehet készíteni szemünk színéhez, illetve a vendég elvárásaihoz igazodva.Ezekkel a színekkel változatosabbá tehetjük a klasszikus kontúr- vonal tetoválást is.


Elő-utóápolási tudnivalók

Előtte 2 hétig már nem szabad tartós szempilla festést végezni.A műszempillákat min. 3-4 nappal előtte el kell távolítani!!!

Szemhéj tetoválás készítése után a szemhéj bedagadhat, amire még másnap reggel is lehet számítani. A legrosszabb esetben is 2-3 nap után ez megszűnik./pl. extra vastag szemhéj,vagy butterfly szemhéj tetoválása./

Száraz hideggel lehet hűteni,amely segít a duzzanat leapadásában.

Szempillaspirál használatát 1-1,5 hétig kerülni kell.

1,5-2 hétig uszodába, strandra, szoláriumba, tűző napra menni itt sem szabad!

Műszempillát szemhéj tetoválást követően legkorábban 2 hét múlva lehet!


Technikák 

Szempilla sürítés

A legszolidabb, visszafogott szemhéj tetoválási technika, mely szemformától, kortól függetlenül mindenkinek jól áll. "Láthatatlanul" keretezi a szemed.

A különbség a szemhéj kontúr és a szempilla sűrítő tetoválás közt, hogy utóbbi csak a szempillák tövében fut, felette nem.Úgy is lehet mondani hogy ez egy nagyon vékony "vonal" ami csak a szempillák tövét köti össze.

A képen frissen készülve látható,kicsit még duzzadtan.Gyógyult állapotában vékonyodik még.

 A pillatő sűrítést az összes szemhéj tetoválási technika tartalmazza. Úgy is mondhatjuk hogy ez az alapja mindegyiknek. 


Butterfly technika

Egy igazán különleges technika, mellyel a szemhéj porok használatát is mellőzheted. Abszolút sminkelt hatású, kreatív és merész technika, mely már nagyon sok nő kedvence lett.

A szolid szemsminktől a bevállalós, színes verzióig bárhogyan elkészíthető, itt csak a kreativitás szab határt.

Alsó szemhéj tetoválás

Önmagában nem készítem,csak felső szemhéj tetoválással együtt. A felső szemhéj tetováláshoz igazítva, a pillatő sűrítéstől a satírozott hatásig, bárhogyan elkészíthető.