ÁRLISTA

Az árak tartalmazzák a 

3 hónapon belüli, egyszeri KORREKCIÓ ÁRÁT

 és az utóápoló krémet is! 


6 hónap után a frissítési árak érvényesek!


Ne feledjétek, az ÁLTALAM készített sminktetoválásokat

 1 éven belül 60% kedvezménnyel, 

2 éven belül 30%,

 3 éven belül 20%

kedvezménnyel frissíthetitek !


(A frissítési árak "hűség kedvezmények" a visszájáró vendégeimnek, tehát más által készült sminktetoválásokra nálam is az új árak érvényesek!) 


A frissítési árlista kedvezményei mindig az aktuális alap árakkal számolandóak! 

Az árak forintban értendők es tartalmazzák az ÁFÁ-t!
Az árváltoztatás jogát fenntartom, egyéni értesítés nélkül!
Érvényes 2022.08.01-től - visszavonásig!

Miért van szükség frissítésre?!

Mint ahogy semmi sem örök, a sminktetoválás sem az. Az emberi bőr,amíg csak élünk kopik. Az alsóbb sejtsorok mindig tolódnak felfelé, a bőr felszíne pedig folyamatosan kopik. Ezért is halványulnak a sminktetoválások.

 A sminktetoválások nem kerülnek olyan mélyre mint a test tetoválások, így ha nincs frissítve, idővel teljesen eltűnik. (A test tetoválók általi "végleges" tetoválások is fakulnak,elszíneződnek,viszont el nem tűnnek a bőrből.)


Végleges sminktetoválás azért nem lenne jó,mert sajnos az arcunk sem marad a helyén.

Az életkorunk előrehaladtával és a gravitáció miatt megereszkedik a bőrünk,minden lejjebb csúszik,beleértve a tetoválást is.Ezért pont jó hogy az elhalványult sminktetoválásokat időnként lehet egy kicsit az arc aktuális állapotához korrigálni.


A sminktetoválások élettartama függ a bőrtípustól, életkortól, a vendég szokásaitól, környezeti hatásoktól(pl. UV sugárzás), a bevitt pigment minőségétől,mennyiségétől,színétől(sötét vagy világos).


A szálazásos szemöldök tetoválásokat kell a leggyakrabban frissíteni, hisz itt kevés pigmentet szabad csak bevinni a realisztikus hatás elérése érdekében, ezért ez kopik leghamarabb.

Az ajak-és szemhéj tetoválásokat ritkábban kell frissíteni,mivel sokkal több festék kerül a bőrbe és ezeknek a pigmenteknek általában erősebb a színük.


Akiknek gyorsabban kopik a bőre,így a sminktetoválás is:

- a zsíros és vízhiányos bőrtípusúak bőre(szeborea)

-a fiatal korosztály bőre gyorsabban cserélődik mint az érettebb korosztályé

- az UV sugárzásnak gyakrabban kitett bőrűek (nap,szolárium)

-pajzsmirigy betegségben szenvedők bőre


Az átlag alapján a szemöldök tetoválásokat 1-1,5 éven belül,a szemhéj-és ajak tetoválásokat 1,5-3 évente szükséges frissíteni ahhoz hogy folyamatosan szép legyen.